Strona 1 z 1
Wspólna gra mmorpg.
Napisano 04 July 2007 - 13:18
Mam taki pomysł aby wybrać sobie 1 wspólną grę w którą będziemy grać…..Osoby chętne który piszą się na to niech odpiszą w tym dziale….. Po zebraniu listy chętnych zbierzemy top 5 gier i zrobimy ankietę co wy na to?? Są chętni??
Uwaga [shadow=red:81675680eb][/shadow:81675680eb]
Proszę aby w tym temacie wypowiadać się tylko raz!
Uwaga [shadow=red:81675680eb][/shadow:81675680eb]
Proszę aby w tym temacie wypowiadać się tylko raz!
Napisano 04 July 2007 - 19:06
Głosuję na Maple Story.
Najpierw zagłosowałem na WoWa,ale to nie u wszystkich pójdzie,a maple powinno pójść.Mam nadzieję,że mogłem zmienić zdanie.
Najpierw zagłosowałem na WoWa,ale to nie u wszystkich pójdzie,a maple powinno pójść.Mam nadzieję,że mogłem zmienić zdanie.
Napisano 04 July 2007 - 20:35
Ja proponuje Last Chaos - gra wymiata,
jestem chętny, każdą grę jaką wybierzecie będę grał. Ale z umiarem, chyba że będzie to last chaos siedze przed nim po 10h dziennie
jestem chętny, każdą grę jaką wybierzecie będę grał. Ale z umiarem, chyba że będzie to last chaos siedze przed nim po 10h dziennie
Napisano 06 July 2007 - 08:06
Co do tego tematu.. pousuwałem zbędne posty nie mające powiązania z tematem jakim jest zgłaszanie gier do wspólnego grania.
Arigroin - oczywiście masz prawo krytykować "inne" gry i nikt tego nie kwestionuje. Jednak bardzo bym prosił.. w innych tematach.
Do innych, których posty wywaliłem z tematu:
Sprawy prywatne (kłótnie, przepychanki) w innych tematach lub najlepiej na PW.
Arigroin - oczywiście masz prawo krytykować "inne" gry i nikt tego nie kwestionuje. Jednak bardzo bym prosił.. w innych tematach.
Do innych, których posty wywaliłem z tematu:
Sprawy prywatne (kłótnie, przepychanki) w innych tematach lub najlepiej na PW.
Napisano 25 July 2007 - 13:50
Cześć jestem tu nowy i dopiero sie zarejestrowalem ja takze szukam jakiegos fajnego MMORPGa na wakacje tylko zeby sie go nie sciagalo ale od razu zaczelo sie tam grac. :-)
Pozdro Adrian
Pozdro Adrian
Napisano 25 July 2007 - 13:57
ja bym proponowal runescape na stronce miniclip.com jest tam duzo graczy i ta gra bardzo wciaga oczywiscie mozna "dojechac" w rozne statystyki ale reszte dowiecie sie w tej grze.
LVLe bardzo wolno ida jak sie ma juz duzy lvl. Fajny MMORPG chociaz grafika nie zachwyca.
jakby ktos zaczal tam grac to moj nick w grze to Zabujca120 (pisane razem) :!:
LVLe bardzo wolno ida jak sie ma juz duzy lvl. Fajny MMORPG chociaz grafika nie zachwyca.
jakby ktos zaczal tam grac to moj nick w grze to Zabujca120 (pisane razem) :!:
Napisano 25 July 2007 - 14:14
adrianziel napisał:
szukam jakiegos fajnego MMORPGa na wakacje tylko zeby sie go nie sciagalo ale od razu zaczelo sie tam grac
Takie gry niestety nie istnieją
Napisano 25 July 2007 - 21:36
runescape niestety nie zachwyca.Byłem jednym z wielu beta-testerów i w jeden dzień wbiłem 32 lvl przestałem grać.Sporo jestem tam craftingu,ale niestety grafa jest na poziomie 0,510

Napisano 06 August 2007 - 19:42
Arigroin jeśli grafa na poziomie 0,5/10 to jak ocenisz grafe w tibi :?: 0,00001/10 ??
Napisano 07 August 2007 - 11:58
A w ogóle co z tą "Wspólną grą MMORPG" ? Bo ostatnio coś widzę, że nie poczyniono żadnych postępów z tą sprawą... :roll:
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1