A jednak @Siquel w Penumbre na luzie można było grać ponad godzinę a w Amnesi jest to niemożliwe. Grasz pół godziny i łeb ci dosłownie pęka. Grałem z 2 godziny temu a łeb ciągle boli. Ten kto przeszedł wszystkie części Penumbry ten powinien zagrać w Amnesie która na prawdę może ci zje*ać psychikę przez parę lat(może przesadziłem... ale nie dużo

). Najlepiej z piątką kumpli grać... nagle wszyscy się przestraszą a za chwile w brech xD
Jak pojawił przy gruzach za moimi plecami duch... odwracam się i patrzę jak się rozpływa z przeraźliwymi dźwiękami... Jak odskoczyłem, tak niepozornie się pojawił, byłem w tym pokoju już na luzie bo no wiecie... już przeszukany a tu nagle niespodzianka i w tym samym momencie zgasła lampa bo olej się skończył. Kumpel aż się wywalił xD
EDIT:
Grasz w demo czy pełną wersję??
Jak w demo to niema ci się dziwić. I w późniejszych etapach jest strasznie. Drzwi robią huk, słychać kroki i nagle coś zaczyna rozwalać drzwi... chowasz się w szafie i nagle wchodzi... nikogo nie ma i wraca. Wychodzisz z szafy, odchylasz lekko drzwi, niema go... odwracasz się a ty kolejny ciebie zauważył, spierdzielasz i napotykasz kolejnego... nie wiesz co masz robić. Typowa sytuacja w gierce xD.
W grze są bardzo fajne efekty gdy psychika siada naszemu Danielowi czy jakoś tak