Ludzie powiedzcie mi co jest takiego fajnego w tej cukierkowej grafice, że co druga Mmorpg, ma taką grafike? Ja tego nie rozumiem. Jest wiele fajnych lub ciekawie zapowiadających się gier, a zepsute przez cukierkową grafike odstraszają. W niektórych grach brakuje jeszcze posenki ze smerfów albo piosenki ,,Jadą, jadą misie...". Jak wy uważacie cukierkowa grafika to wada czy zaleta?
Strona 1 z 1
Cukierkowa grafika
Napisano 18 August 2008 - 11:40
Hmmm, to jest już kwestia gustu. Ja np: słyszę często że WoW ma cukierkową bądz dziecinną grafikę. Lecz mi się taka grafika podoba. Choc grafika z Requim Bloodmare też jest fajowska. Osobiście dla mnie gra wcale nie musi miec Super grafiki byleby byla ciekawa, lecz przyznam że cukierkowa grafika to wada.. Ponieważ jest zbyt sterylna...
Napisano 18 August 2008 - 12:06
Zależy gdzie. Cukierkowa grafika w 2D rządzi, w 3D ssie do kwadratu. WoW'a nie uważam za cukierkową grafikę, raczej jego tekstury są jak "ręcznie rysowane artworki".
Napisano 18 August 2008 - 12:46
Ja jestem taką osobą która ''musi'' grać w takie gry ^^ poprostu uważam ze taka grafika jest najlepsza i nie jest aż tak poważna :-> ale fakt to wszystko kwestia gustu =]
Napisano 18 August 2008 - 12:58
Wydaje mi sie ze tego typu grafika jest bardzo popularna w azjii, a jak wiadomo azja=max kasiory
Napisano 06 May 2009 - 21:42
Grafika moze byc "meska" ale nic za nia nie stac. Sadze wiec trzeba patrzec na wykonczenie tej grafiki jaka by ona nie byla i jaka fabula jej towarzyszy.
Napisano 07 May 2009 - 11:38
Vieviorka zobacz na datę założenia tematu. To było jeszcze wtedy gdy byłem zwykłym userem. Dawne czasy. Viev nie baw się w archeologa. @ZAMYKAM
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1