Strona 1 z 1
Server L2
Napisano 12 July 2007 - 09:51
Witam mam dziś pytanie dotyczące servera w grze lineage 2 c4
Szukam servera na którym mógł bym przetestować postać to znaczy żeby miał bardzo duży exp !!!! Z góry thx !!! I prosze podać strone z której sciągnę patcha !!!!
Napisano 12 July 2007 - 10:58
serwer allserron niewątpliwie najlepszy serwer,ale dostać się na niego jest strasznie ciężko.Musisz napisać historię swojej postaci wydaje się łatwo,ale sprawdzający znają się świetnie na języku polskim i mają ogromne wymagania.

Napisano 13 July 2007 - 07:09
Mógł byś go opisać jaki exp czy dużo polaków itp A z tą historią to chyba będę pisać dużo
Napisano 13 July 2007 - 11:53
Historia mogła by mieć nawet 10 zdań i by mogła zostać przyjęta.Ja przez 2 godziny pisałem historię i się nie dostałem(kiedyś pisało się byle jaką historię i cię przyjmowali)
Polaków gra tam od groma 0.0.
Exp raczej duży po zapełnione expowiska więc ludzie muszą to jakoś nadrabiać.
A na serwer dostaje się tylko co piąta osoba.Tak przynajmniej wynika z obliczeń prowadzących.Na e-maila możesz czekać nawet do dwóch tygodni,bo chociaż pracuje tam tyle osób nie są w stanie sprawdzać tylu podań 0.0
Polaków gra tam od groma 0.0.
Exp raczej duży po zapełnione expowiska więc ludzie muszą to jakoś nadrabiać.
A na serwer dostaje się tylko co piąta osoba.Tak przynajmniej wynika z obliczeń prowadzących.Na e-maila możesz czekać nawet do dwóch tygodni,bo chociaż pracuje tam tyle osób nie są w stanie sprawdzać tylu podań 0.0

Napisano 16 July 2007 - 10:29
Prawda forum nie żyje napisalem posta prawie 2 tygodnie temy i dostaem jednom odpowiedz !!!
Napisano 16 July 2007 - 16:03
Chyba tak ;p nie na piszę ci bo sam grałem dawno temu na tym serwie.

Napisano 07 August 2007 - 16:43
Moze existence choc podobno niedlugo przechodzi na c5 serv spoko a raty sa na linku http://www.l2-existe...m/www/info.html lecz na forum mozna sie wiecej dowiedziec
polecam i pozdrawiam
polecam i pozdrawiam
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1