Maple Story
Napisano 29 July 2007 - 09:13
Secundo: Grał w to ktoś kiedyś? Bo ja grałem prawie każdą postacią (za wyjątkiem szpiega/złodzieja/łobuza czy jak kto woli) i mi się bardzo podobało. Szczerze mówiąc żałuję że nie ma więcej tego typu gier. Przydałoby się jeszcze kilka platformówek, bo to jest jednak dość oryginalny pomysł - bo oczywiście do platformówek tego typu nie chcę zaliczać np. GunBound. Ma ktoś może doświadczenie odnośnie innych, podobnych do tej, gier (o ile istnieją)? Bo bardzo chętnie bym pograł.
Krótko mówiąc - mi się bardzo podobała :]
Napisano 29 July 2007 - 13:01
Napisano 25 December 2007 - 17:29
Napisano 25 December 2007 - 18:59
Napisano 25 December 2007 - 20:11
Napisano 25 December 2007 - 20:37
Spróbuj na rożnych rozdzielczościach, nie tylko na podanych przez błąd, może zadziała...
Polecam również przeinstalowanie gry, ostatecznie, jeżeli naprawdę musisz w tą grę grac to format (format dobry na wszystko ;p)
Napisano 25 December 2007 - 22:47
Napisano 26 December 2007 - 00:41
Napisano 26 December 2007 - 09:13
Napisano 26 December 2007 - 10:50
Zainstaluj może najnowszego DirectX:
http://download.microsoft.com/download/7/c...2007_redist.exe
szukałem odnośnie tego problemu trochę na internecie i chyba znalazłem rozwiązanie
1. Wejdź w Start -> Wszystkie Programy -> wizet -> MapleStorySetup
2. W nowo otwartym oknie zmień rozdzielczość na taka jaka ci wyskakiwała w błędzie, zapisz
3. Odpal grę i pochwal sie czy już działa
Napisano 26 December 2007 - 16:29
Ciesze sie ze szukałeś informacji odnośnie tego problemu, ale po pierwsze ja nie mam w start>programy nie mam tam wizet, tlyko od razu maple story i zeby grać, ale weszłam w ten folder gdzie jest zapisane całe maple no i zrobiłam tam maplesetup czy cos w tym stylu no i włączyło mi się taka ramka z postacią z ms i bylo napisane (po angielsku oczywiście) że jesli widzę ten obrazek nto mam nacisnąć alt i H (ale podczas wyświetlania tej ramki to tamta z tym ze rodzielczosc jest zła tez tam byla) no i zrobiłam to i później pisało ze mam wejsc w maple to weszłam i przez chwile bylo czarne i ramka z bledem rodzielczosci, a później tak na 1,5 minuty wyswielliło sie okno do logowania czyli login i haslo a potem 4 cyferki ale akurat wtedy zniknął obraz i juz tak jak na początku czarne tło i ramka. Ale może jeszcze ktoś ma jakiś inny powód?? czekam na odpowiedzi i z góry thx za wszystko co teraz mówiliście!! :*:*
Udostępnij ten temat: