Strona 1 z 1
Problem z Last chaos
Napisano 29 August 2007 - 08:18
Mam problem z Last Chaos. Gralem juz w to kiedys a teraz sciagnalem znowu. Zapomnialem haslo do konta wiec stworzylem nowe. Aktywowalem konto i sciagnalem gierke. Problem pojawia sie przy passwordzie. Wpisuje passa i wyskakuje blad ,,invalid password'' Nie pamietam jak uporalem sie z tym za 1 razem :/ A passworda zmienialem juz wiele razy, uzywam duzych i malych liter. Prosze o pomoc
Napisano 15 September 2007 - 09:58
Ja również mam problem nie przychodzi do mnie e-mail aktywacyjny.O co chodzi?
Napisano 18 September 2007 - 13:39
1: Musisz to zrobić przez explorera
2: Hasło musi zawierać duże małe litery i cyfry
2: Hasło musi zawierać duże małe litery i cyfry
Napisano 02 October 2007 - 20:01
Aby problem sie nie pojawił po otrzyaniu maila potwierdzającego od razu zmieniamy podany password na nasz własny.
Następnie wchodzimy na tę stronkę: http://aeriagames.com/ i logujemy się (to jest oficjalna strona producenta gry) następnie minimalizujemy stronkę i uruchamiamy program, wtedy nie powinno się pojawić invalid passvord.
Jeszcze jednym problemem może być wersja Last Chaos - są trzy, EU (Europejska) MAL (Malezyjska) USA (Amerykańska) wersja Europejska jest wadliwa, dlatego najlepiej ściągną USA (najwięcej graczy)
Następnie wchodzimy na tę stronkę: http://aeriagames.com/ i logujemy się (to jest oficjalna strona producenta gry) następnie minimalizujemy stronkę i uruchamiamy program, wtedy nie powinno się pojawić invalid passvord.
Jeszcze jednym problemem może być wersja Last Chaos - są trzy, EU (Europejska) MAL (Malezyjska) USA (Amerykańska) wersja Europejska jest wadliwa, dlatego najlepiej ściągną USA (najwięcej graczy)
Napisano 02 December 2007 - 20:01
ja mam problem z instalacja wypakowale wszystkowlozylem do doldera i wlaczylem setup
wlacza mi sie ikona las chaos i ladowanie do instalacji klikan kolejno polecenia i zaczynam instalowac gre kiedy mam 0 % wyskakuje mi blad zwiazany z DISK1
nie wiem co zrobic pomozcie mi prosze !!!!!!!!!
wlacza mi sie ikona las chaos i ladowanie do instalacji klikan kolejno polecenia i zaczynam instalowac gre kiedy mam 0 % wyskakuje mi blad zwiazany z DISK1
nie wiem co zrobic pomozcie mi prosze !!!!!!!!!
Napisano 02 December 2007 - 21:01
to ja bartek420 tylko ze mam nowy login i na nim bede gadal na furum wiec ja mam ten proble co bartek420
Napisano 03 December 2007 - 18:24
Dopóki nie poprawisz błędów i nie napiszesz sensownie pomocy nie otrzymasz.
Napisano 04 December 2007 - 14:18
ja mam problem z instalacją last chaos kiedy włączam setup to wyskakuje mi ikona
last chaos potem klikam na odpowiednie przyciski i przechodzę do instalacji kiedy mam 0%wyskakuje mi błąd zwiazany z jakims DISK 1 pomocy prosze ! :cry:
last chaos potem klikam na odpowiednie przyciski i przechodzę do instalacji kiedy mam 0%wyskakuje mi błąd zwiazany z jakims DISK 1 pomocy prosze ! :cry:
Napisano 19 December 2007 - 23:06
To załóż gdzieś indziej maila najlepiej w gmailu to ci wyśle :-)
Napisano 21 December 2007 - 12:12
aeriagames nie wysyla nic na polskie skrzynki.muswisz zrobic skrzynke w gmail
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1