Pomocy prosze. Gram w WR już 3 miechy i nagle dzisiaj 26 marca 2009 chce se pograć a tu nagle: Hack Detected Tool i biore Ok i mi się gra wyłącza. prosze o pilny kontakt piszcie tu albo na SKYPE: Scorpion7315
Strona 1 z 1
WarRock- problem z hackami Być może komuś się przyda
Napisano 26 March 2009 - 20:07
Gdzieś w innym temacie było pisane, że robili jakieś przeczyszczanie czy coś i niektórych niechcący PObanowali. I oberwało się zwykłym, niewinnym graczom. Tak więc... ...no!
A takie pytanie...
Jak często w niego grywałeś??? (co tydzień, co 3 dni itp.)

(kiedy ostatnio??? (tydzień temu; 3 dni temu)
A takie pytanie...
Jak często w niego grywałeś??? (co tydzień, co 3 dni itp.)
(kiedy ostatnio??? (tydzień temu; 3 dni temu)
Ostatnio edytowany przez DJsahman dnia 31 lutego 2012 (Za dwa lata 25:61:61)
Im więcej umiemy, tym więcej zapominamy. Im więcej zapominamy tym więcej się uczymy. Im więcej się uczymy tym więcej umiemy. A im więcej umiemy tym więcej zapominamy! Więc po co w ogóle się uczyć?
Gdyby ktoś Ci powiedział, że jest notorycznym kłamcą, uwierzyłbyś mu?
Im więcej umiemy, tym więcej zapominamy. Im więcej zapominamy tym więcej się uczymy. Im więcej się uczymy tym więcej umiemy. A im więcej umiemy tym więcej zapominamy! Więc po co w ogóle się uczyć?
Gdyby ktoś Ci powiedział, że jest notorycznym kłamcą, uwierzyłbyś mu?
Napisano 17 March 2010 - 15:59
O co chodzi grałem w WR kiedyś nabiłem 9lvl ;p
//Dawno tego nie robiłem
Regulamin, punkt 7.3., ostrzeżenie - Mr. Hania
//Dawno tego nie robiłem
Napisano 17 March 2010 - 18:41
A próbowałeś zrobić nowe konto? Może coś Ci się z kontem stało, że nie możesz grać. Lub po prostu zrób reinstall gry i zobacz, czy zadziała.
Napisano 19 March 2010 - 10:22
Wyłącz zbędne procesy, możliwe, że system ochrony widzi jeden z nich jako hack'a.
Znasz ją?
Spoiler
Napisano 19 March 2010 - 14:50
Użytkownik Cree dnia 19 March 2010 - 10:22 napisał
Wyłącz zbędne procesy, możliwe, że system ochrony widzi jeden z nich jako hack'a.
To prawda mi też sie czasami to zdarzało w innych grach.A jeżeli to nie podziała to znaczy że dostałesz bana, a założenie nowego konta niewiele ci da chyba że masz 2 kompy to wtedy musis załozyc konto i grac z tego drugiego oczywiście konto również musi byc założone z 2 kompa.Oczywiście możesz spróbowac zagrac na nowym koncie na 1 kompie ale osobiście wątpie żeby to sie udało.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Temat jest zamknięty