Strona 1 z 1
Poleci mi ktoś jaką bardzo ciekawą gre 2D
Napisano 01 October 2007 - 13:21
Poleci mi ktoś ciekawą grę mmorpg bo wszystkie jakie gram powoli mi już zaczynają sie nudzić
Napisano 06 February 2008 - 02:21
Przylaczam sie do prosby. Mi by pasowala najlepiej jakas w klimatach Diablo, BG itp
Napisano 09 February 2008 - 13:42
Dla mnie za kiepska grafika szukam gry 2D typu conquer online ;-)
Napisano 10 February 2008 - 13:19
Nie lubię za bardzo gierek wojennych :mrgreen: i call of duty można grać przez sieć ??
Napisano 10 February 2008 - 16:15
To mnie rozwaliło. Ryuuku15 szuka 2D MMORPG a ten podaje, 3D FPS'a
Tak, w CoD'a można grać po necie (ale nie wiem czy nie wymaga to przypadkiem oryginalnego klucza).
Napisano 06 April 2008 - 16:29
Polecam Europe Maple story(można grać jeszcze na global ale trzeba kombinować z ip)
Pomoc do gry jest opisana na wielu stronach.Więc zachęcam :mrgreen: :mrgreen:
Pomoc do gry jest opisana na wielu stronach.Więc zachęcam :mrgreen: :mrgreen:
Napisano 06 April 2008 - 17:06
Polecam Endless online!Spoko ale słaba grafa trochę.Ale za to mała waga instalki. ;-)
Napisano 27 April 2008 - 12:31
polecam Polanie-Online, www.polanie-online.com
Polanie-Online to nieskomplikowana gra mmorpg, której akcja rozgrywa się w średniowieczno-baśniowym świecie pełnym przygód i niebezpieczeństw. Mimo grafiki 2D, dzięki starannie dopracowanym elementom graficznym, gra jest przyjemna dla oka i przede wszystkim niezwykle wciągająca. Zaletą gry Polanie-Online jest również to, że ciągle się rozwija gwarantując tym samym doskonałą rozrywkę na naprawdę długi, długi czas. W grze wcielasz się w postać rycerza, który odwiedza różne zakątki świata spotykając na swojej drodze różnego rodzaju potwory i wykonując wiele ciekawych questów. Podczas walki doskonalisz swą postać, zdobywasz coraz lepsze uzbrojenie, ale przede wszystkim spotkasz tu wielu ciekawych ludzi, z którymi ramię w ramię możesz stanąć do walki lub wieczorową porą porozmawiać o swych przygodach przy kominku w tawernie.
Polanie-Online to nieskomplikowana gra mmorpg, której akcja rozgrywa się w średniowieczno-baśniowym świecie pełnym przygód i niebezpieczeństw. Mimo grafiki 2D, dzięki starannie dopracowanym elementom graficznym, gra jest przyjemna dla oka i przede wszystkim niezwykle wciągająca. Zaletą gry Polanie-Online jest również to, że ciągle się rozwija gwarantując tym samym doskonałą rozrywkę na naprawdę długi, długi czas. W grze wcielasz się w postać rycerza, który odwiedza różne zakątki świata spotykając na swojej drodze różnego rodzaju potwory i wykonując wiele ciekawych questów. Podczas walki doskonalisz swą postać, zdobywasz coraz lepsze uzbrojenie, ale przede wszystkim spotkasz tu wielu ciekawych ludzi, z którymi ramię w ramię możesz stanąć do walki lub wieczorową porą porozmawiać o swych przygodach przy kominku w tawernie.
Gość [RmK]
Napisano 27 April 2008 - 21:18
Człowieku po jakiego grzyba odświeżasz temat ?
Data ostatniego posta:
Data ostatniego posta:
Cytat
2008-04-06, 18:06
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1