Witam wszystkich chciałbym się zareklamować
Prowadzimy serwer gry mmorpg Ragnarok Online, stoi on na świetnym hoście niema żadnego najmniejszego laga, ostatnio było już ponad 50 graczy na wojnie o emperium(wokół tego wszystko się kręci) adres strony to www.polro.net Zapraszam wszystkich ciekawskich
Strona 1 z 1
Ragnarok Online server pol-ro Darmowy polski serwer
Napisano 04 June 2007 - 11:31
Iras napisał:
Czy może mi ktoś powiedzieć jakie z wymienionych na tej stronie mmorpg-ów są po polsku, ewentualnie czy do jakiś istnieje coś takiego jak spolszczenie?
A więc po polsku jest nie wiele gier MMO ale kilka się znajdzie, między innymi gild wars. Kiedyś nawet udało mi się znaleźć polską wersię MU, ale musisz naprawde ostro szukać.
Napisano 04 June 2007 - 11:34
Iras napisał:
Czy zna ktoś mmorpg-a w klimatach podobnych do Gothica?[glow=red:11bd16ec9f][/glow:11bd16ec9f]
Hmm... coś podobnego do Gothica ? Najpodobniejszy chyba bedzie Guild Wars.
Napisano 04 June 2007 - 13:55
Powiem tak.
Iras tak ciężko założyć nowy temat i się zapytać? Musisz się wpiepszać komuś do tematu? Jak piszesz w tym temacie to pisz na temat.
Teraz do obu panów jest taka opcja jak EDYTUJ i służy ona do tego aby nie nabijać postów tylko napisać wszystko w jednym.
A co do tematu ile zajmuje zainstalowany RO?
Iras tak ciężko założyć nowy temat i się zapytać? Musisz się wpiepszać komuś do tematu? Jak piszesz w tym temacie to pisz na temat.
Teraz do obu panów jest taka opcja jak EDYTUJ i służy ona do tego aby nie nabijać postów tylko napisać wszystko w jednym.
A co do tematu ile zajmuje zainstalowany RO?
Napisano 04 June 2007 - 14:44
@up
wydaje mi się, że jest to około 1gb ( nie jest to pewne bo pliki do każdego serwera różnią się rozmiarami )
www.polro.pl niestety mi nie wchodzi :/
wydaje mi się, że jest to około 1gb ( nie jest to pewne bo pliki do każdego serwera różnią się rozmiarami )
www.polro.pl niestety mi nie wchodzi :/
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1