Stronka jest fajna ciekawa ale dlaczego niewpisujecie na liste darmowych tytolow takich jak Rising Force < Voyage Century czy Swords of the new world(granado espada) przeciez to sa tytuly ktore naprawde zawieraja moze mniejsza moze wieksza dawke innowacji w stosunku do MMO. Z góry thz za odp i pozdro
ps. Zapomnialem o Dungeon Runners ale to tylko dla fanatykow diablo w 3d:P
Strona 1 z 1
Pytanie do GTW
Napisano 10 January 2008 - 08:07
Gier MMORPG jest naprawdę dużo i trudno cały czas być na czasie. Jestem pewien, że Chmarus robi co może.
Napisano 10 January 2008 - 09:30
Ja nienarzekam bo moim zdaniem to chyba najciekawsza Polska stronka o MMO tylko chodzi mi o jedna rzecz ze tytuly ktore wymienilem to w sumie klasyki ktore nieistnieja od wczoraj i mysle ze mialby tutaj wielu ochotnikow do gryL(
Napisano 12 January 2008 - 15:35
Faktycznie mój błąd! Dopiero teraz zorientowałem się Swords of the new world nie ma na stronce mimo iż go jakiś czas dodałem. Zostało to spowodowane cofką w bazie danych a ja oczywiście zapomniałem, że dodałem grę tego dnia -.-'
Napisano 13 January 2008 - 10:34
Znowu ja wiem ze troche marudze ale czy niemozna na stronce z opisami gier zrobic jakies warny albo bany dla spamerow? bo to naprawde irytujace gdy ktos robi tysiac minek lun wypowiedz przez 200 linik typu jkhjk.g.kghg;lhhgfghdhjkhgkgjgjhj
Napisano 13 January 2008 - 12:06
Spamerzy rzeczywiście są wkur***** problem miał zostać rozwiązany po przez dołączenie nowego Redaktora, który miał się tym zajmować. Jak widać nie wywiązuje się z obowiązków. Pogadam z nim i jak coś zacznę szukać nowego.
Pzdr
Pzdr
Napisano 13 January 2008 - 15:17
Daj mi możliwość to mogę zacząć moderować komentarze na stronie.
Napisano 13 January 2008 - 17:06
A wlasnie Chamarus bo jak prowadzisz stronke to pewnie bedziesz wiedzial. Jest jakis dobry darmowy MMORPG w klmiacie cyber punka albo dark sf? Bo nim w kwietniu tego star treka online za free zrobią to mnie juz przekreci z braku sf
Napisano 13 January 2008 - 22:35
Dobra, już mogę moderować (dzięki Chmarus)
. Jak na razie sporo komentarzy poleciało, sporo jeszcze poleci. Jednak jak wiadomo przeglądanie codziennie 300 artykułów i czytanie ich komentarzy jest niemożliwe, dlatego jeśli ktoś zauważy jakieś "nieodpowiednie" komentarze - dajcie znać na PW.
Napisano 16 January 2008 - 22:37
Oki skoro mamy wpisywc braki to juz podaje kilka tytolow ktorych bardzo mi na tej stronce brakuje: Sword of the new world(ale to juz mowilem:P), Gate to heaven(mangofile napewno sie uciesza:D), najlepsza gra 2d moim zdaniem(nieliczac ultimy) legend of mir3 dla kocjajacych chinsczyzne Xiah online i to chyba wszystko bo spora czesc mmo ktore zalicyzlem niejest godna nawet splunniecia:)
ps. Cos mi sie obilo o uszy o grze a3 india czy jakos tak niewiem warto o tym pomyslec?
ps. Cos mi sie obilo o uszy o grze a3 india czy jakos tak niewiem warto o tym pomyslec?
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1