Poszukuje jakiegos dynamicznego mmorpg.
Napisano 01 July 2007 - 08:58
Więcej ludzi to tylko problemy. Zapełnione expowiska i lagi. Na Mercury co krok spotykam jakiegoś polaka
Napisano 01 July 2007 - 10:14
Jedyne co mnie martwi przy tym Cabal to to ze przy rejestracji trzeba podawac Swoje wszystkie dane osobiste... Czy to napewno nie jest platne???
Napisano 01 July 2007 - 10:16
Jak tak bardzo się obawiasz o te dane osobiste to podaj nie swoje ;P I tak tego nie mogą sprawdzić.
Napisano 01 July 2007 - 13:50
Ja zostaje na Marsie ;p expowisk jeszcze nie widziałem zapełnionych,a mooby respią sie tak szybko,że szok.Na szczęście jestem bladem i jakoś idzie je zabijać.

Napisano 23 August 2010 - 12:20
Przepraszam, nie popatrzyłem na dadałem posta, tematu a dodałem posta ;p jeszcze raz przepraszam
Napisano 23 August 2010 - 12:21
Patrz na date ostatniego posta. Rok 2007, temat zamykam, a Indiana Jones otrzymuje warna.
EDIT:
Przeprosiny przyjete, obedzie sie bez warna...: P
EDIT:
Przeprosiny przyjete, obedzie sie bez warna...: P
Widziałem, jak wiara przenosiła miasta, jak odpędzała od ludzi śmierć i odwracała najgorsze przekleństwa. Cała ta Forteca została wzniesiona na wierze. Wiara była przekleństwem dla kobiety, której serce czepiało się nadziei, że kocha ją ktoś, kto nie kochał jej wcale. I ta sama wiara sprawiła, że pewien człowiek poszukiwał nieśmiertelności i znalazł ją. I ta sama wiara, sprawiła, że silący się na wymuszone pozy upiór zaczął uważać, że jest czymś więcej, jak tylko częścią mnie.
Udostępnij ten temat: