Forum dyskusyjne o grach MMO: Crossfire - Mutation Mode - Forum dyskusyjne o grach MMO

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Crossfire - Mutation Mode Doczekaliśmy się!

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   MietekssM 

• Pwner Poser
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów 221
  • SkądGrabów
  • Twoje MMO-
  • Nick w MMOMietekssm
  • Nr GG 13097470

Napisano 13 February 2010 - 21:57

Myślę że można by dodać odpowiedniego newsa na głównej.

Po testach w azjatyckich wersjach otrzymaliśmy w końcu lekko przeretuszowany Zombie Mode!
Mutation mode to nic innego jak znany z Counter Strike Zombie Plague: walka ocalałych z zombie. Tutaj zamiast zombie mamy mutanty, ze zdolnością ewolucji. Za każde zarażenie gracz dostaje punkt i ewoluuje na Berserka i Tytana. Oprócz wyglądem różnią się lekko statystykami. Po drugiej stronie też nie obyło się bez zmian. Po pewnym czasie(nie wiem dokładnie ile, ale chyba minucie) przelatuje nad mapą śmigłowiec i w losowych miejscach zrzuca paczki z bronią. Możemy tam znaleźć zwykłe MP5, ale gdy sprzyja nam szczęście będzie tam Anaconda Black.
Sam tryb wydaje mi się troszkę miej dynamiczny niż w wersji chociażby wietnamskiej, sam nie wiem czemu.
W pachu wprowadzono również RKM'a, M60 Adv i XM8 Adv, dzięki którym możemy -jak to mówią autorzy- zabijać mutanty ze stylem. Po więcej informacji odsyłam do oficjalnej strony Crossfire.

To tyle ode mnie - jakie są wasze opinie?
Hołd jednak temu, kto choć w śmierci progu
Dorówna bogu.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Katsu 

• Nowicjusz
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów 4
  • SkądOpole
  • Twoje MMOGuild wars, Gunz, Cross fire (ale aktualnie nie gram) i jeszcze kilka
  • Nick w MMOróżne ale głównie Derius, Katsuyuki, MrDarkDerius, Jerdal czasami z dopiskiem PL
  • Nr GG 18114071

Napisano 19 March 2010 - 14:40

Moim zdaniem nie jest on zbyt ciekawy po 1 ocalali nie mają właściwie szans na przeżycie bo nie ma dobrych kryjówek (oczywiście jeżeli są dobrzy i sprytni gracze to może im się udac), a po 2 jeżeli masz za wroga mutanta którego można se kupic to nie masz szans bez kryjówki i całego oddziału graczy którzy razem z tobą będą je odpychac (czyli strzelac), no i mapy są dosyc małe, a gra mutantem jest już strasznie nudna.Moim zdaniem Ghost Mode jest o wiele ciekawszy od tego ale to tylko moje zdanie.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Warcraft947 

• Inkwizytor
  • Grupa: Stały Bywalec
  • Postów 942
  • SkądŁódź
  • Twoje MMOBattle Of Immortals
  • Nick w MMODrakePL
  • Nr GG 808277

Napisano 19 March 2010 - 16:36

Ogólnie to bajerek, jak z CS'a wzięte :) napewno lepszy zombie mod niż w Combat Armsie. może to nie mistrzostwo świata, ale jednak fajnie się gra.
Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywac się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1