Myślę że można by dodać odpowiedniego newsa na głównej.
Po testach w azjatyckich wersjach otrzymaliśmy w końcu lekko przeretuszowany Zombie Mode!
Mutation mode to nic innego jak znany z Counter Strike Zombie Plague: walka ocalałych z zombie. Tutaj zamiast zombie mamy mutanty, ze zdolnością ewolucji. Za każde zarażenie gracz dostaje punkt i ewoluuje na Berserka i Tytana. Oprócz wyglądem różnią się lekko statystykami. Po drugiej stronie też nie obyło się bez zmian. Po pewnym czasie(nie wiem dokładnie ile, ale chyba minucie) przelatuje nad mapą śmigłowiec i w losowych miejscach zrzuca paczki z bronią. Możemy tam znaleźć zwykłe MP5, ale gdy sprzyja nam szczęście będzie tam Anaconda Black.
Sam tryb wydaje mi się troszkę miej dynamiczny niż w wersji chociażby wietnamskiej, sam nie wiem czemu.
W pachu wprowadzono również RKM'a, M60 Adv i XM8 Adv, dzięki którym możemy -jak to mówią autorzy- zabijać mutanty ze stylem. Po więcej informacji odsyłam do oficjalnej strony Crossfire.
To tyle ode mnie - jakie są wasze opinie?
Strona 1 z 1
Crossfire - Mutation Mode Doczekaliśmy się!
Napisano 19 March 2010 - 14:40
Moim zdaniem nie jest on zbyt ciekawy po 1 ocalali nie mają właściwie szans na przeżycie bo nie ma dobrych kryjówek (oczywiście jeżeli są dobrzy i sprytni gracze to może im się udac), a po 2 jeżeli masz za wroga mutanta którego można se kupic to nie masz szans bez kryjówki i całego oddziału graczy którzy razem z tobą będą je odpychac (czyli strzelac), no i mapy są dosyc małe, a gra mutantem jest już strasznie nudna.Moim zdaniem Ghost Mode jest o wiele ciekawszy od tego ale to tylko moje zdanie.
Napisano 19 March 2010 - 16:36
Ogólnie to bajerek, jak z CS'a wzięte
napewno lepszy zombie mod niż w Combat Armsie. może to nie mistrzostwo świata, ale jednak fajnie się gra.
Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywac się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1