Tibia Pierwsza recka
Napisano 05 April 2010 - 10:13
Nawet dobra recka, jednak grafikę w tibii - > Grafiką sie nazwać nie da... pikselki. W sumie gra dobra, ale za bardzo wciąga młodsze osoby, które cierpią na tym w przyszłości (np ja, gdy miałem 7 lat, grałem po 5 godzin w tibie dziennie, a ogólnie w tibie grałem do 9 roku życia). W sumie jest jedna gorsza gra według mnie -> Metin2, ale to już off-top. Co do recki to 9/10 mogę dać
Napisano 18 April 2010 - 17:06
Możecie mówić co chcecie, ale tibia to jedna z najlepszych gier mmo, zaraz po runescape. Mimo, że jest tu tylko grind, to tutaj potworki są dowolnie porozrzucane na mapie, a nie od najółatwiejszego do najtrudniejszego, klimat, skille (coś ala było w ultima online) itd.. Byście pograli dłużej niż do 30 lvla to mogę se dać uciąć głowę, że byście grali dalej
.
Napisano 18 April 2010 - 17:51
To utnij głowę bo wbiłem 70 lvl i mi się znudziło.
@edit
Chcesz wyglądać tak jak mój avatar ? Graj w tibie !
@edit

SFGame s10 - Sokyre
Minecraft - Sokyre
S4League - Raydetth
666 postów - 12.12.11r
Napisano 18 April 2010 - 18:59
Taa, Tibia to na pewno dobra gra ale cały klimat, gameplay i wszystko inne zostało zepsute przez dzieci neo, także nie ma o czym gadać nawet...
Napisano 18 April 2010 - 20:02
Mój przedmówca okreslił Tibię tak, że lepiej się nie dało. Ta gra to swego rodzaju fenomen, chyba żadna gra nie wywołuje takich skrajnych emocji na forach.
http://www.decorator.e-blogi.pl/mój blog... nie oceniajcie szaty graficznej, ja tylko piszę
Napisano 19 April 2010 - 13:03
Użytkownik RoXxMmO dnia 18 April 2010 - 17:51 napisał
To utnij głowę bo wbiłem 70 lvl i mi się znudziło.
@edit
@edit
@up
No moim zdaniem racja, wywołuje, ale chyba tylko u anty tibijczyków, bo sobie wszyscy normalnie piszą, i wbija ktoś taki jak RoXxMmo i co wnosi tym postem? Niewiem czy chce by śmiesznie było czy co...
Ps. Znam grę która wciąga bardziej niż tibia - Oczywiscie WoW:) No ale cóż, to po prostu gra... "znakomita"
Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywac się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
Napisano 28 April 2010 - 22:33
Akurat o tibii, to można się rozpisać i to bardzo...., bo to mimo pozorów rozbudowana gra i nie banalna, chociaż chodzi o sam grind...
Udostępnij ten temat: