Strona 1 z 1
Konto Global Agenda + steam
Gość [Piaskowy]
Napisano 24 February 2010 - 13:27
Sprzedam konto Global Agenda wraz z kontem steam na którym i bez którego GA nie pójdzie.
Postać:
Poziom 50 Robotics + 3 postacie ( Medyk 18 / Tank 30 / Recon 20 )
Duża ilość waluty / itemów i idealnie dobrane skille.
List gier na koncie steam:
Global Agenda
Counter Strike: Source
1.6
CZ
Mass Effect 2
Call of Duty: Modern Warfare 2
Day of Defeat
Portal
Cena tylko i wyłącznie 145zł, Allegro/mBank itp oczywiście wskazane.
Nie podoba się cena, nie interesuje Cię konto = nie pisz nic
Więcej na pw / gg: 5592152
Postać:
Poziom 50 Robotics + 3 postacie ( Medyk 18 / Tank 30 / Recon 20 )
Duża ilość waluty / itemów i idealnie dobrane skille.
List gier na koncie steam:
Global Agenda
Counter Strike: Source
1.6
CZ
Mass Effect 2
Call of Duty: Modern Warfare 2
Day of Defeat
Portal
Cena tylko i wyłącznie 145zł, Allegro/mBank itp oczywiście wskazane.
Nie podoba się cena, nie interesuje Cię konto = nie pisz nic
Więcej na pw / gg: 5592152
Napisano 17 March 2010 - 19:20
Użytkownik Piaskowy dnia 17 March 2010 - 19:18 napisał
bump
???
Sory, ale nie mogłem się powstrzymać
/ Daruj sobie zbędne komentarze jak ten czy, "Google nie gryzie", jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, to najlepiej nic nie pisz - Cree
Y
Napisano 17 March 2010 - 19:22
Autor posta dostal osta, nikt nie bedzie mi tu specjalnie walic posta pod postem! : P.
Swoja droga, nikt tego nie kupi. Nie za taka cene.
Swoja droga, nikt tego nie kupi. Nie za taka cene.
Widziałem, jak wiara przenosiła miasta, jak odpędzała od ludzi śmierć i odwracała najgorsze przekleństwa. Cała ta Forteca została wzniesiona na wierze. Wiara była przekleństwem dla kobiety, której serce czepiało się nadziei, że kocha ją ktoś, kto nie kochał jej wcale. I ta sama wiara sprawiła, że pewien człowiek poszukiwał nieśmiertelności i znalazł ją. I ta sama wiara, sprawiła, że silący się na wymuszone pozy upiór zaczął uważać, że jest czymś więcej, jak tylko częścią mnie.
Napisano 18 March 2010 - 16:27
Konto jest warte MAX 200zł call of duty z 90zł mass effect 65 zł key na allegro i tamte gry to nie wiem ale one duzo warte nie są. Ciekaw jestem czemu aż tak dużo chcesz.
Gość [Piaskowy]
Napisano 19 March 2010 - 11:35
Tak wygląda typowe u nas w kraju zachowanie, nie interesuje was po co piszecie?
Ceny są niższe niż na steam, a grą są na steam nie ściągnięte piraty etc, chcesz to Sobie kup klucz używany czy też nie na allegro.
Cena: 175zł
Wszystko w jednym miejscu + Beta Apb za którą chcą mi dać około 70zł.I nie mówcie mi że z torrenta macie za darmo...żal wam to wasz problem. ściągajcie piraty i nie spamujcie
Ceny są niższe niż na steam, a grą są na steam nie ściągnięte piraty etc, chcesz to Sobie kup klucz używany czy też nie na allegro.
Cena: 175zł
Wszystko w jednym miejscu + Beta Apb za którą chcą mi dać około 70zł.I nie mówcie mi że z torrenta macie za darmo...żal wam to wasz problem. ściągajcie piraty i nie spamujcie
Napisano 19 March 2010 - 16:56
Racje mają, sie nie bulwersuj, niewiem czy chcesz naciągnąć jakiegoś frajera, czy sam rzeczywiscie nie wiesz... Te gierki można za 200 stówki sobie kupić wszystkie a ty tu opylasz je za kosmiczną cene, wiec uspokój sie lepiej...
Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywac się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
Napisano 22 March 2010 - 15:39
Skoro każdy mówi ci, że jest za drogie, czemu uwierzyć nie chcesz?
Napisano 22 March 2010 - 23:04
Każdy następny post komentujący cenę będzie nagrodzony warnem, konto należy do Piaskowego i ma prawo sobie za nie życzyć tyle ile mu się podoba. Szczerze wątpi, że chociaż jedna osoba komentująca cenę była zainteresowana kupnem, więc skończcie spamować w tym temacie.
Znasz ją?
Spoiler
Napisano 04 May 2010 - 22:57
I jak z tym kontem, masz jeszcze do sprzedania ? jakas plaga sie zrobilo i pare osob mnie pytalo o konto z paroma gierami.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1