Witam poszukuje jakiś prywatnych serwerów do gry Lineage 2.
Strona 1 z 1
Lineage 2 Prywatne servery
Napisano 13 March 2008 - 14:38
@Nord określ sie troszkę bardziej dokładnie :-P jakich serwerów szukasz?? high rate ? low rate ? jakiej wersji ?? C4 ? Kamel ??
serwer ma być polski czy narodowy ?? :-D
bo tak bez tych informacji to Ci podam link do 5k serwerów i szukaj igły w stogu siana :mrgreen:
serwer ma być polski czy narodowy ?? :-D
bo tak bez tych informacji to Ci podam link do 5k serwerów i szukaj igły w stogu siana :mrgreen:
Napisano 13 March 2008 - 18:57
Nie ma rzeczy najlepszych i najgorszych, więc takie podejście jest trochę bez sensu. Każdy serwer ma jakieś wady i zalety. Podaj jakieś kryteria, dotyczące tego co Cię interesuje, co lubisz, czego nie chcesz. Wtedy jest naprawdę łatwiej pomóc i nie wszczyna się wtedy bezsensownej dyskusji pomiędzy użytkownikami, o to, który serwer jest "lepszy"...
Napisano 14 March 2008 - 23:08
Co ziomek "najleprzy jaki jest" a ja ci powiem ze kazdy server ktory sie okresla na stronach Top100 czy tam top200 ma napisane ze sa the best
ja osobiscie spooro czasu spedzilem na www.tehgamers.com jest to serv high rate i BEZ donatrow

There's not much you could do or say to phase me, people think I'm a little bit crazy. And I could give a f*ck what category you place me.

1000 postow 22.01.09 godz. 11.26... ale spamer :D
2000 postow 18.10.09 godz. 12.47... Spamer wymiatacz... lol :)
3000 postow 03.07.11 godz. 10.20... super, uber, pwn, own spamer :]
Napisano 27 March 2008 - 13:13
Mój wujek gra na oficialu i ma chyba 78 lvl i mówi że fajnie sie gra jest tam dużo osób wiele
ludzi twierdzi że tam mało osób gra a tak naprawdę dużo gra tam nie ma lagów
Nazywa sie:Monbil C6
POLECAM JAK BYŚ GRAŁ NA TYM SERWIE NAPISZ DO:SPARTAKUS TO CI JAKIEŚ ;-) RZECZY DAM
ludzi twierdzi że tam mało osób gra a tak naprawdę dużo gra tam nie ma lagów
Nazywa sie:Monbil C6
POLECAM JAK BYŚ GRAŁ NA TYM SERWIE NAPISZ DO:SPARTAKUS TO CI JAKIEŚ ;-) RZECZY DAM
LINEAGE 2 NAJLEPSZA GRA MMORPG 2006/2007 Roku...
Napisano 06 April 2008 - 10:59
Ja poszukuje serwera Kamel l gdzie exp jest ogromny.
:-) :-)
Niema jak dobra zabawaXD
:-) :-)
Niema jak dobra zabawaXD
Napisano 07 April 2008 - 12:21
uwielbiam prywatne serwy nie ma logów przy naradzialni humanów ,elfów itp...
stoją typi i Ci rzeczy dają. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stoją typi i Ci rzeczy dają. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1