Słyszeliście o tym?
Galactic Warfare to modyfikacja do znanego i lubianego CoDa4, dzięki której przeniesiesz się prosto na pola bitwy znane ze świata Star Wars.
Movie:
http://www.youtube.c...h?v=aphtbAi-wOs
Zaprawdę powiadam wam, ten mod ocieka zajebistością, problem z tym że nie znam serwerów na których toczy się regularna gra. Olać to, chcę zagrać z wami! Jeżeli masz CoDa4 i jesteś zainteresowany testowaniem tego moda, pisz tutaj, razem z trybem gry który najbardziej ci odpowiada.
Aha, w modzie nie można na razie tworzyć własnych klas, jest ich osiem, po cztery dla rebelii i imperium. Jest jedna oficjalna mapka (choć w drodze są dwie następne) i kilka fanowskich, nie ustępujących zbytnio grywalnością.
Strona 1 z 1
Galactic Warfare
Napisano 12 March 2010 - 15:13
Filmik wyglada raczej slabo. To ciagle CoD4, ale z innymi teksturami. Jestem na nie!:F
Widziałem, jak wiara przenosiła miasta, jak odpędzała od ludzi śmierć i odwracała najgorsze przekleństwa. Cała ta Forteca została wzniesiona na wierze. Wiara była przekleństwem dla kobiety, której serce czepiało się nadziei, że kocha ją ktoś, kto nie kochał jej wcale. I ta sama wiara sprawiła, że pewien człowiek poszukiwał nieśmiertelności i znalazł ją. I ta sama wiara, sprawiła, że silący się na wymuszone pozy upiór zaczął uważać, że jest czymś więcej, jak tylko częścią mnie.
Napisano 12 March 2010 - 15:18
Pewno, zrobienie koło stu modeli, kilkunastu animacji i skryptów to robota na dwa wieczory.
Napisano 12 March 2010 - 15:27
A czy ja mowie, ze tak jest? Dla mnie to ciagle CoD4 (slaba gra, ale z innymi modelami. Masz taka sama rozgrywke, ale wyglada jak star wars. Szkoda czasu
Widziałem, jak wiara przenosiła miasta, jak odpędzała od ludzi śmierć i odwracała najgorsze przekleństwa. Cała ta Forteca została wzniesiona na wierze. Wiara była przekleństwem dla kobiety, której serce czepiało się nadziei, że kocha ją ktoś, kto nie kochał jej wcale. I ta sama wiara sprawiła, że pewien człowiek poszukiwał nieśmiertelności i znalazł ją. I ta sama wiara, sprawiła, że silący się na wymuszone pozy upiór zaczął uważać, że jest czymś więcej, jak tylko częścią mnie.
Napisano 12 March 2010 - 15:27
Nie wiem jak Wam. Ale dla mnie to wygląda trochę dziwnie... Nie chodzi o grafikę... Ale tak jakoś mi ta gierka nie pasuje. Może komuś się spodoba, ale nie mi
.
Napisano 12 March 2010 - 16:05
Dzz zaraz się na ciebie rzuci milion fanboyow/wyznawców cod-a.
A idż pan w ch... rystusie!!!!
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1