Strona 1 z 1
Runes Of Magic Gildia Notabene
Napisano 15 March 2010 - 13:15
Solujesz każdą instancję?
Otaczają cię hordy noobów i lamerów ?
Jesteś wymiataczem, pr0ubermastah'em z którego diasy sypią się niczym łupież?
Co 10 minut używasz megafonu aby serwer nie zapomniał o istnieniu tak zjawiskowej postać jak Twoja?
Nie?
My też nie... Sprawdź co jeszcze nas łączy.
GILDIA NOTABENE
przyjmie graczy powyżej 25 roku życia, zweryfikujemy Cię głosowo
i nie zarządamy cotygodniowych podatków.
Zapytaj: Umna, Jasmina - Panowie
Dreyk, Welacz, Cyfra - Panie
Otaczają cię hordy noobów i lamerów ?
Jesteś wymiataczem, pr0ubermastah'em z którego diasy sypią się niczym łupież?
Co 10 minut używasz megafonu aby serwer nie zapomniał o istnieniu tak zjawiskowej postać jak Twoja?
Nie?
My też nie... Sprawdź co jeszcze nas łączy.
GILDIA NOTABENE
przyjmie graczy powyżej 25 roku życia, zweryfikujemy Cię głosowo
i nie zarządamy cotygodniowych podatków.
Zapytaj: Umna, Jasmina - Panowie
Dreyk, Welacz, Cyfra - Panie
Napisano 15 March 2010 - 15:59
Powodzenia, z tymi wymaganiami wiekowymi. : )
Szczególnie na tym forum, gdzie średnia wieku to chyba 13-15.
Bo starszych jest raczej garstka.
Ale jak Broda wyżej, życzę powodzenia. : )
Szczególnie na tym forum, gdzie średnia wieku to chyba 13-15.
Bo starszych jest raczej garstka.
Ale jak Broda wyżej, życzę powodzenia. : )
Napisano 15 March 2010 - 16:32
Kebra666 - z tym, że na tym forum większość to 13-15 latkowie to byś sie zdziwił. Tacy się odzywają, ale zalogowani też są i starsi:)
Niemniej jednak dziękuję.
Większość zaczyna się od 51%, więc jest dużo miejsca dla starszych, jednakże Kebra ma rację, zdecydowana część użytkowników to osoby poniżej 18 roku życia. W każdym razie, ciekawy pomysł na zrzeszenie danej grupy wiekowej w jedną. -Slod
Niemniej jednak dziękuję.
Większość zaczyna się od 51%, więc jest dużo miejsca dla starszych, jednakże Kebra ma rację, zdecydowana część użytkowników to osoby poniżej 18 roku życia. W każdym razie, ciekawy pomysł na zrzeszenie danej grupy wiekowej w jedną. -Slod
Napisano 15 March 2010 - 18:31
@Umna
LOL?
Ty liczysz, że znajdziesz na forum o tej tematyce choćby kilka użytkowników, którzy maja powyżej 25 lat? Wg mnie, mówiąc delikatnie, te wymagania są chore. Na tym forum z takich bardziej stałych użytkowników 25+ to chyba tylko Broda. A więc dobrze radzę, zmieńcie te wymagania, bo one są chyba wzięte z kosmosu
Ale to tylko moja rada, do niczego nie zmuszam. Tak czy siak życzę powodzenia. Pozdrawiam.
LOL?
Ty liczysz, że znajdziesz na forum o tej tematyce choćby kilka użytkowników, którzy maja powyżej 25 lat? Wg mnie, mówiąc delikatnie, te wymagania są chore. Na tym forum z takich bardziej stałych użytkowników 25+ to chyba tylko Broda. A więc dobrze radzę, zmieńcie te wymagania, bo one są chyba wzięte z kosmosu
Napisano 15 March 2010 - 18:45
Wiecie, wiek o niczym nie świadczy, może się trafić 13 latek, z którym sobie pograsz milej niż z takim "dojrzalszym". Ale i tak z doświadczenia wiem, że ci 15+ już są tacy bardziej rozgarnięci
Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywac się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
Napisano 15 March 2010 - 18:59
Użytkownik Umna dnia 15 March 2010 - 16:32 napisał
Kebra666 - z tym, że na tym forum większość to 13-15 latkowie to byś sie zdziwił. Tacy się odzywają, ale zalogowani też są i starsi:)
Zarejestrowani to może są, tylko kiedy ostatnio wbili? Z takimi wymaganiami to większość Ci podziękuje. Zresztą po co takie wymagania jak można normalnie pograć z osobami, które nie spełniają tych wymogów. Ktoś może być dobrym graczem, ogólnie spoko, ale podziękujecie mu, bo nie spełnia wymagań wiekowych? Ja bym tak nie robił.
Napisano 15 March 2010 - 19:16
Czekajcie, to jest sprawa założyciela gildii, skoro chcą osób z wiekiem 25+, nie nam to oceniać. Skończcie ten offtop, bo do niczego nie prowadzi. Życzę sukcesów Umna.
Napisano 29 March 2010 - 08:07
Wczoraj wspólnymi siłami postawiliśmy ZAMEK 
i muszę dodac że mam paru członków, którzy o gildii dowiedzieli się właśnie z tego forum
i muszę dodac że mam paru członków, którzy o gildii dowiedzieli się właśnie z tego forum
Napisano 29 March 2010 - 09:54
Zwróćcie uwagę na to iż nie trzeba posiadać użytkownika aby przeczytać post?
Napisano 29 March 2010 - 12:53
Soiken ma rację.
Nie trzeba zalogować się żeby przeglądać forum.
Na pewno dużo graczy z 25+(nie chodzi o level tylko wiek xD) przegląda to forum
.
Nie trzeba zalogować się żeby przeglądać forum.
Na pewno dużo graczy z 25+(nie chodzi o level tylko wiek xD) przegląda to forum

SFGame s10 - Sokyre
Minecraft - Sokyre
S4League - Raydetth
666 postów - 12.12.11r
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1