Megaporadnik do Battlefield heroes, część I i II Największy poradnik do gry Battlefield Heroes w naszym kraju
Napisano 20 March 2010 - 21:34
Według mnie to jeden z najlepszych poradników, jakie widziałem. Gratuluje !!
Napisano 24 March 2010 - 17:58
O rany, mógłbyś zostać pisarzem . Takie wypracowanie, piękne treściwe wszystko schludne. Super !
Napisano 24 March 2010 - 20:05
Pisarzem jestem, często piszę różne opowiadania na konkursy i tym podobne, czasem nawet książkę na konkurs pisania własnej książki. A co do megaporadnika- to dopiero początek, zapewniam- części ma być 8 lub 7, ale raczej będzie 8.

Napisano 24 March 2010 - 20:52
Użytkownik Mac70 dnia 16 March 2010 - 16:37 napisał
Ocena: 7/10
Z tą bronią można nabić niezły wynik, jest idealna na dystanse, w których gunner sprawdza się najlepiej, ale niestety nie sprawdza się w nich najlepiej. Wersja super/uber tej broni nie daje specjalnie dużej przewagi.
Z tą bronią można nabić niezły wynik, jest idealna na dystanse, w których gunner sprawdza się najlepiej, ale niestety nie sprawdza się w nich najlepiej. Wersja super/uber tej broni nie daje specjalnie dużej przewagi.
To jest opis Maxwell's Machinegun. Czy mógłbyś go poprawić?
Napisano 24 March 2010 - 21:10
Już poprawiłem wszelkie babolki i literówki.
Przy okazji- jeśli ktoś gra w Battlefield heroes i zna się na grafice, to przyda mi się pomoc przy tworzeniu map dostępnych terenów działań i zaznaczaniu na nich różnych miejsc itd. Osoby zainteresowane na PW i je poinformuję co należy zrobić.
Przy okazji- jeśli ktoś gra w Battlefield heroes i zna się na grafice, to przyda mi się pomoc przy tworzeniu map dostępnych terenów działań i zaznaczaniu na nich różnych miejsc itd. Osoby zainteresowane na PW i je poinformuję co należy zrobić.

Napisano 05 April 2010 - 13:32
Piękny poradnik, masz reputa.

WARWICK ULT!
57 zarejestrowany użytkownik na głównej.
1000 postów - 4 Marca 2010
Napisano 28 April 2010 - 14:52
Cytat
Troop Trap
Przydatne, szczególnie w roli systemu ostrzegania przez nadchodzącymi przeciwnikami lub jako sposób na wystrzelenie sią na budynki, gdzie nie można się dostać w żaden inny sposób.
Ocena: 6/10
Przydatne, szczególnie w roli systemu ostrzegania przez nadchodzącymi przeciwnikami lub jako sposób na wystrzelenie sią na budynki, gdzie nie można się dostać w żaden inny sposób.
Ocena: 6/10
Na budynki można jeszcze samolotem wejść tzn. zeskoczyć z samolotu na budynek

SFGame s10 - Sokyre
Minecraft - Sokyre
S4League - Raydetth
666 postów - 12.12.11r
Napisano 28 April 2010 - 15:01
Ale to jest mało skuteczna taktyka, wymaga użycia samolotu, a więc nie można jej zastosować na wszystkich mapach.
PS: Niedawno odkryłem, jak żołnierz może się dostać na budynki na mapach z jeepami- wskocz na tylne siedzenie jeepa, aktywuj blasting strike i zobacz, co się stanie- tylko uprzedzam- zabiera trochę życia.
PS: Niedawno odkryłem, jak żołnierz może się dostać na budynki na mapach z jeepami- wskocz na tylne siedzenie jeepa, aktywuj blasting strike i zobacz, co się stanie- tylko uprzedzam- zabiera trochę życia.

Napisano 30 July 2010 - 00:41
@up zamknij r*ja i wyjdź
t: masz zamiar jeszcze coś dodawać? ładne wszystko napisane, konkretne opisy itp. Super słit poradnik, napisane na temat! Jak chcesz możesz mi popisać opowiadania, recenzje itp. na polaka ^.^
//Kultury, pierwsze i ostatnie ostrzeżenie - R3m4ke
t: masz zamiar jeszcze coś dodawać? ładne wszystko napisane, konkretne opisy itp. Super słit poradnik, napisane na temat! Jak chcesz możesz mi popisać opowiadania, recenzje itp. na polaka ^.^
//Kultury, pierwsze i ostatnie ostrzeżenie - R3m4ke
Udostępnij ten temat: