Zrobiłem ten temat bo nie znalazłem innego dobrego miejsca. Pochwalcie się tutaj "odkryciami" gier, o których nikt nie wie a są warte uwagi.
Ja zacznę od tego dziwnego tytułu: DarkSpace Online
Gra jeszcze niedawno była płatna, gram od 5 minut i czuje się... zagubiony. Userów zarejestrowanych jest ledwie garstka - 4000. Proponuje bliżej przyjrzeć się tytułowi.
Strona 1 z 1
Gry warte uwagi Gry, które nie rzucają się w oczy, a sa ciekawe
Napisano 20 March 2010 - 15:28

WARWICK ULT!
57 zarejestrowany użytkownik na głównej.
1000 postów - 4 Marca 2010
Napisano 20 March 2010 - 15:40
Movie Battles 2- mod do jk3, ktory calkowicie zmienia gre. Inny system walki na miecze, inne mapy, inne bronie, rozne zadania i cos, co wszyscy lubimy najbardziej: gra wymaga teamwork'u. To oczywiscie nie jest mmo, a strzelanka na multi, ale znajac ludzi i tak wrzuciliby ja do jednego worka z takimi grami jak Tibia, czy WoW, ale z dopiskiem FPS.
A co innego? Nie wiem. Latwiej mowic mi o malo znanych, a bardzo ciekawych grach single player, takich jak The Path (symbolika, doroslosc, jakies przeslanie), albo Facade, czyli pozycja, w ktorej nie wybierami juz gotowych dialogow, a tworzymy je od nowa.
Tak...Temat jest w karczmie, a lepiej, zeby wglad mialo wieksze grono ludzi, wiec przenosze do "Gry komputerowe" i zmieniam nazwe na "Gry warte uwagi", aby nie pisac o samych mmo, bo wtedy temat szybko wyschnie, jak jakas sezonowa rzeka.
A co innego? Nie wiem. Latwiej mowic mi o malo znanych, a bardzo ciekawych grach single player, takich jak The Path (symbolika, doroslosc, jakies przeslanie), albo Facade, czyli pozycja, w ktorej nie wybierami juz gotowych dialogow, a tworzymy je od nowa.
Tak...Temat jest w karczmie, a lepiej, zeby wglad mialo wieksze grono ludzi, wiec przenosze do "Gry komputerowe" i zmieniam nazwe na "Gry warte uwagi", aby nie pisac o samych mmo, bo wtedy temat szybko wyschnie, jak jakas sezonowa rzeka.
Widziałem, jak wiara przenosiła miasta, jak odpędzała od ludzi śmierć i odwracała najgorsze przekleństwa. Cała ta Forteca została wzniesiona na wierze. Wiara była przekleństwem dla kobiety, której serce czepiało się nadziei, że kocha ją ktoś, kto nie kochał jej wcale. I ta sama wiara sprawiła, że pewien człowiek poszukiwał nieśmiertelności i znalazł ją. I ta sama wiara, sprawiła, że silący się na wymuszone pozy upiór zaczął uważać, że jest czymś więcej, jak tylko częścią mnie.
Napisano 20 March 2010 - 18:13
B.E.U.
Bardzo ciekawy 2d shooter. 2 trochę gorsza od 1 jak dla mnie. Do pobrania w sekcji Download.
http://seasoft-games.pl/
Bardzo ciekawy 2d shooter. 2 trochę gorsza od 1 jak dla mnie. Do pobrania w sekcji Download.
http://seasoft-games.pl/
Hołd jednak temu, kto choć w śmierci progu
Dorówna bogu.
Dorówna bogu.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1