Problem techniczny.
Gra nie chce działać? Wyświetla Ci się błąd? Nie chce się połączyć?
#Odwiedź stronę internetową gry, której dotyczy problem.
#Wejdź na jej forum i znajdź dział Technical Support lub coś podobnego.
#Szukaj tematy o nazwie "Technical Issues" "Technical FAQ" "How to solve your problems"
#Jeżeli już znalazłeś to super. Szukaj rozwiązania. Jeżeli wyświetla Ci się błąd o przykładowej nazwie Error::Issue no.45 to szukaj takiej treści w temacie.
#W ostateczności jeżeli nie potrafisz znaleść tam odpowiedzi, napisz tutaj, postaramy się rozwiązać problem.
Przykład szablonu z opisanym problemem:
Temat: Archlord - Czarny Ekran
Opis: Mój problem polega na tym, że po uruchomieniu gry Archlord pojawia się Czarny Ekran który na nic nie reaguje.
Parametry Komputera i Przepustowość Łącza: Intel pentium 4 itd...
Źródło Instalki: http://www.gamershel...
Dodatkowe Informacje: Mam problemy z większością MMO.
Nie możesz wyświetlić tego tematu!
Guest, wiek ostatniego postu z tego tematu przekroczył 60 dni b> - nowe posty nie będą akceptowane.
Crime Craft - ktoś gra ? Podziel się opinią.

- Naznaczony...
-
-
Grupa:
Użytkownicy
-
-
-
SkądLeszno
-
Twoje MMOWoW
-
Nick w MMOSqito, Lugaid, LugVan
-
Nr GG 2502594

Napisano 22 March 2010 - 15:29
Witam
Jak w temacie zainteresowałem się MMOFPS'em (tak do końca z gatunkiem nie jestem pewien) Crime Craft - wiem tylko że gra jest FTP i widziałem kilka filmików na "juTube" :]
A może ktoś gra ? Podpowie mi czy w ogóle ściąganie 3,2 GB ma jakiś sens czy to strata czasu - jeśli tak: dlaczego ?
Proszę o info
@EDIT: Prosiłbym o zamknięcie (bądź usunięcie) tematu. Zdążyłem ściągnąć grę i zobaczyć ją na własne oczy.
Udostępnij ten temat: