Gatunek: mmorpg
Sprzęt: 2gb ramu, karta asus hd3850, 2x2,4 ghz
Cechy: Gra 3d, mile widziane poruszanie się wsad. F2P ewentualnie P2P ale z pirackimi serwerami. Gra powinna mieć całkiem ładny i przejrzysty interfejs. Duży nacisk na komunikację międzyludzką. No i to tyle chyba.
Przypadły mi do gustu:
* Lineage 2
* World of Warcraft
* Aion
* Requiem Bloodymare
* DDO Unlimited
* S.U.N
Nie przypadły mi do gustu:
* Cabal
* Metin 2
* Flyff
* Last Chaos
* Perfect World
* Silkroad Online
Strona 1 z 1
Szukam MMORPG
Napisano 01 August 2010 - 04:59
Radzę zmienić opis na bardziej szczegółowy, bo do twego "Ciekawa grafika, nic w stylu flyff czy gier 2d" pasuje wszystko inne oprócz 2d i z grafiką w stylu flyffa...
Napisano 01 August 2010 - 06:03
12h na poprawe opisu, albo temat trafi do kosza. Chodzi mi o cechy, bo w tej chwili, kiedy tak ubogo wszystko opisales, kazdy moze ci powiedziec: "Wejdz na strone glowna, rozwin liste MMO3D i na chybil trafil wybierz jakas gre". A to mija sie z celem, prawda?
Widziałem, jak wiara przenosiła miasta, jak odpędzała od ludzi śmierć i odwracała najgorsze przekleństwa. Cała ta Forteca została wzniesiona na wierze. Wiara była przekleństwem dla kobiety, której serce czepiało się nadziei, że kocha ją ktoś, kto nie kochał jej wcale. I ta sama wiara sprawiła, że pewien człowiek poszukiwał nieśmiertelności i znalazł ją. I ta sama wiara, sprawiła, że silący się na wymuszone pozy upiór zaczął uważać, że jest czymś więcej, jak tylko częścią mnie.
Napisano 01 August 2010 - 19:48
Widziałem u kumpla jakiś czas temu, mam co do niej mieszane uczucia.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1