Realistyczny Mmofps
Napisano 01 September 2010 - 16:30
Sprzęt:System Microsoft Windows XP Professional, Intel® Celeron® CPU 2.42 GHz, 1.25 GB RAM, karta graficzna NVIDIA GeForce4 MX 440 64 MB
Cechy:
- Realistyczny! To najważniejsze!
- Celowanie z muszki karabinu! To też ważne!
- Może być celownik na środku, ale nie musi, a jeżeli da się go w ogóle wyłączyć w grze to jeszcze lepiej.
- Przeciwnik ma padać po 3 - 5 strzałach!
Gry w które grałem:
- American,s Army v2.8.5 (zagrał bym w AA3 ale mój średniowieczny komputer raczej tego nie przeżyje)
- True Combat: Elite
- Kuma War
Gry w które grałem ale mi się nie spodobały:
- Combat Arms (strasznie male mapy jak na taki MMOFPS moim zdaniem, a co za tym idzie małe pole do popisu i mało realistyczna.
- Cross Fire (podróbka CSa i mało realistyczna)
- Warrock (item shop za bardzo hamuje darmowych graczy...)
- Wolfenstein: ET (gra byłaby spoko gdyby nie ściąganie się jakiś plików co grę...)
- Wolf Team (ta gra moim zdaniem jest strasznie sztywna)
Uwagi:
- Gry nie odpalają mi się przez stronę internetową, więc proszę nie podawać takich gier jak Operation 7 albo K.O.S.
JAK WIDZICIE UDZIELAM SIĘ NA MAKSA ^^
Napisano 01 September 2010 - 16:54
Napisano 01 September 2010 - 16:54
A może pojdziesz w inna strone i spróbujesz Team Fortress 2 (chociaż to malo realistyczne) lub CSS.
Napisano 01 September 2010 - 17:13
Napisano 01 September 2010 - 17:14

War, war never changes.
Napisano 01 September 2010 - 17:35
Użytkownik Zurek dnia 01 September 2010 - 17:14 napisał
Nie na jego sprzęcie.
Napisano 01 September 2010 - 18:02
Użytkownik sqito dnia 01 September 2010 - 17:35 napisał
Realistyczny MMOFPS/FPS względem czego? Wzgletem tego jak wyglada prawdziwa wojna? Myślicie, że jak trakektoria pocisku, odwzorowanie broni lub "ilość życia" oddaje choć mała część tego jakim to wyglada i jest w realnym życiu? Gówno prawda. Musicie sobie uświadomić, że te wasze wojenne gierki nie wiadomo jak realistyczne nie pokaza a nawet nie dadza wam namiastki tego czym to jest naprawde.
A jeśli to nie jest dla Ciebie sensowny argument to polecam odpocząć od Twojego jak juz widać przesadzonego wirtualnego życia.
Napisano 01 September 2010 - 18:21
Napisano 01 September 2010 - 18:43
Użytkownik Yato dnia 01 September 2010 - 18:02 napisał
A jeśli to nie jest dla Ciebie sensowny argument to polecam odpocząć od Twojego jak juz widać przesadzonego wirtualnego życia.
ArmA, ArmA 2. Te gry same w sobie sa symulatorami pola walk. Dodatkowo dodajesz ACE Mod i masz naprawde dobra symulacje. Oczywiscie sa to gry niszowe i malo znane ludziom grajacym w arcadowe FPSy.
Co do tematu to Operation Flashpoint.

There's not much you could do or say to phase me, people think I'm a little bit crazy. And I could give a f*ck what category you place me.

1000 postow 22.01.09 godz. 11.26... ale spamer :D
2000 postow 18.10.09 godz. 12.47... Spamer wymiatacz... lol :)
3000 postow 03.07.11 godz. 10.20... super, uber, pwn, own spamer :]
Napisano 01 September 2010 - 18:58
A co do tematu, to chyba Spawn podal najlepsze gry, ale nie wiem jak z Twoim sprzetem. Chyba troszke za slaby na te gry.
Napisano 01 September 2010 - 19:25
Co do ET to te "dodatkowe pliki" da się ściągnąć większość od razu poszukaj na forach tej gry, ale jeżeli chcesz w nią lepiej pograć polecam z znajomymi solo nie daje nawet 30% frajdy która da Ci gra z znajomymi.
a K.O.S nie polecam
Napisano 01 September 2010 - 20:09
Użytkownik Dzz dnia 01 September 2010 - 18:58 napisał
A co do tematu, to chyba Spawn podal najlepsze gry, ale nie wiem jak z Twoim sprzetem. Chyba troszke za slaby na te gry.
Operation Flashpoint to rocznik 2001 wiec nie bedzie problemu

There's not much you could do or say to phase me, people think I'm a little bit crazy. And I could give a f*ck what category you place me.

1000 postow 22.01.09 godz. 11.26... ale spamer :D
2000 postow 18.10.09 godz. 12.47... Spamer wymiatacz... lol :)
3000 postow 03.07.11 godz. 10.20... super, uber, pwn, own spamer :]
Napisano 02 September 2010 - 00:12
Napisano 02 September 2010 - 13:49
@topic
A.V.A to nie jest realistyczna gra. Jasne hełm ma jakoś tam ratować życie ale w tej grze po headshoocie z broni szturmowej tylko hełm spada, a przeciwnik biega dalej.
mmofpsy nie są realistyczne tylko grywalne <KROPKA> Realistyki szukaj w fpsach z trybem multi.
Yato co ty robisz na tym forum. Skoro odganiasz nas od kompa. To jest twój życiowy cel? Wbijać na fora o kompie i kazać przestać? Aha jeśli tak to sorry. Spełniaj się dalej. Aha i pewnie ty wiesz jak wygląda wojna? Masz przeszło 60 lat i jesteś weteranem wojny w Wietnamie. Jeśli tak to szacun. Jeśli nie to uświadomię cię, że filmy i książki też nie oddają wojny. Bo to co tam widzisz w realu odczuwa się o wiele mocniej. Wojna odbija się w psychice każdego zaangażowanego do końca życia. Oczywiście jeśli przeżyje.
PS: Rem daruj sobie edytowanie czyiś postów jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia.
Napisano 02 September 2010 - 14:10
"Hej, młodzieży, wojna to świetna zabawa, zapiszcie się do armii i umierajcie w naszych wojnach o ropę naftową!"
/end of off-topic
Udostępnij ten temat: