Strona 1 z 1
Na Desczowe Dni
Napisano 06 September 2010 - 17:34
Czesz szukam mmo na deszczowe dni mosi miec aoe i dynamiczna i efektowne skille najlepiej w klimatah fantasy elfy i tak dalej
przypadly mi do gustu
L2
nie przypadly
wow
moglbym rozwinac liste na stronie gluwnej alboposzukac w innych takich samych jak muj tematach ale mi sie nie chce bo to za durzo roboty wiec poleccie cos bo pada i chce pograc
Wogule to potszebuje jeszcze takiej gry gdzie sie jeszcze grindowac moszna i
takie tam
Nie myslcie ze ja sobie rzartuje! O co ci hodzi Volg?! Nie rosómiem cie -,-
przypadly mi do gustu
L2
nie przypadly
wow
moglbym rozwinac liste na stronie gluwnej alboposzukac w innych takich samych jak muj tematach ale mi sie nie chce bo to za durzo roboty wiec poleccie cos bo pada i chce pograc
Wogule to potszebuje jeszcze takiej gry gdzie sie jeszcze grindowac moszna i
takie tam
Nie myslcie ze ja sobie rzartuje! O co ci hodzi Volg?! Nie rosómiem cie -,-
Widziałem, jak wiara przenosiła miasta, jak odpędzała od ludzi śmierć i odwracała najgorsze przekleństwa. Cała ta Forteca została wzniesiona na wierze. Wiara była przekleństwem dla kobiety, której serce czepiało się nadziei, że kocha ją ktoś, kto nie kochał jej wcale. I ta sama wiara sprawiła, że pewien człowiek poszukiwał nieśmiertelności i znalazł ją. I ta sama wiara, sprawiła, że silący się na wymuszone pozy upiór zaczął uważać, że jest czymś więcej, jak tylko częścią mnie.
Napisano 06 September 2010 - 17:41
Użytkownik Dzz dnia 06 September 2010 - 17:34 napisał
Czesz szukam mmo na deszczowe dni mosi miec aoe i dynamiczna i efektowne skille najlepiej w klimatah fantasy elfy i tak dalej
przypadly mi do gustu
wow
nie przypadly
l2
przypadly mi do gustu
wow
nie przypadly
l2
Ty sie chyba naeabales jak pisales tego mesejdża, bo tyle błędów nawaliłeś że szock O_o
Napisano 06 September 2010 - 17:56
Fciałbym ci poldzić Archlord skile sa fajniótkie i morzna mieć AłoE i fogóle ful wypas zapraszam do mojej gildji JPna100%
Napisano 06 September 2010 - 17:57
Nie taki młody, zaraz mi stuknie 10 latek, wiec miej szacunku szczypte!
I słofnik tesz jusz prawie ogarniam!
I słofnik tesz jusz prawie ogarniam!
Napisano 06 September 2010 - 18:33
Cytat
Ty sie chyba naeabales jak pisales tego mesejdża, bo tyle błędów nawaliłeś że szock O_o
Ej wez sie ja mam dysortografie i wydaje mi sie ze to usprawiedliwia mnie i moge robic blendy bo w szkole mi na to nie patrzom wiec ty tez nie powinienes wogule kim ty jestes zeby mi mowic ze rbie blendy?
dzienki broda srawdze archlorda mam nadzieje ze morzna tam miec duzy miecz bo ja lubie durze miecze ktore swiecom i maja duzo bblyskuf i aoe k dzieki wam za pomoc mam nadzieje ze to fajna gra dzieki nara ide grac bo pada
Widziałem, jak wiara przenosiła miasta, jak odpędzała od ludzi śmierć i odwracała najgorsze przekleństwa. Cała ta Forteca została wzniesiona na wierze. Wiara była przekleństwem dla kobiety, której serce czepiało się nadziei, że kocha ją ktoś, kto nie kochał jej wcale. I ta sama wiara sprawiła, że pewien człowiek poszukiwał nieśmiertelności i znalazł ją. I ta sama wiara, sprawiła, że silący się na wymuszone pozy upiór zaczął uważać, że jest czymś więcej, jak tylko częścią mnie.
Napisano 06 September 2010 - 18:45
ogarnij sje bo to fcale nje jest smieszne
To nie mialo byc smieszne. To mialo pokazac, jak wyglada co drugi topic w tym dziale (idiotycznie).
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1