Witam. Powiedzcie mi gdzie są dungeony ( to się w ogóle tak nazywa^^?) ? Robiłem ostatnio na 34 lvl Nunvice Shrine, takie misje złożone na czas. Gdzie moje je znaleźć ? Słyszałem, że jest jakiś w Denebe ? Druga sprawa to questy. Mam 44 lvl i nagle wszystko jakby się urwało. Ostatnie questy były na 42 lvl, a następne się nie pokazują w tym "notatniczku" u góry po lewej stronie. Co się z nimi stało ^^ ?
Strona 1 z 1
Pytanie O Dungeony I Questy
Napisano 14 September 2010 - 18:49
Tak nazywa się "Dungeon" Z tego co pamiętam to byłdung na 35 lvl w jakieś dżungli za Denbe (nazwy nie pamiętam dawno nie grałem)
A co do questów to albo mogłeś wszystkie zrobić (w co wątpię),albo masz pełną listę questów i chwilowy błąd za kilka lvli się na prawi a jak nie to wejdź w OptionS>game settings i tam będzie napisane .....Quest nie pamiętam dokładnie.
A co do questów to albo mogłeś wszystkie zrobić (w co wątpię),albo masz pełną listę questów i chwilowy błąd za kilka lvli się na prawi a jak nie to wejdź w OptionS>game settings i tam będzie napisane .....Quest nie pamiętam dokładnie.
Napisano 21 September 2010 - 19:43
Szczerze mówiąc o questach to w ogóle ich nie robiłem, ani jednego gdy jeszcze gra była w GameTribe, więc nie widzę potrzeby ich robienia, ba no chyba że te na Argaty albo na Wignsy od lvl 105
. A co do dungeonów to też dawno nie grałem więc nie pamiętam czy były jakieś w Denebe, i nie było żadnych dungów póki nie nabiłem 55 lvl i mogłeś się dostać do tego, kurde no .. ech... o wiem Crespo, tam chyba zaczyna się pierwszy dung na którego można chodzić od 60.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1