Witam.
Ostatnio gdy grałem sobie w RoM wyskoczyła mi z zabitego potworka "magiczna cavia" czy możecie mi powiedzieć do czego ona służy i jaką złapać w pułapkę a także jak zdobyć tą pułapkę.
Strona 1 z 1
Zwierzak
Napisano 09 September 2010 - 09:14
Pułapki kupuje się u NPC'ów, żeby ją złapać należy ustawić pułapkę, a następnie zagonić w ją 'zwierze' ( będzie od nas uciekać, w kierunku zależnym od kąta w jakim do niej stoimy), gdy to się nam powiedzie otrzymujemy jajo ze zwierzakiem.
Znasz ją?
Spoiler
Napisano 09 September 2010 - 13:49
A wiec tak pułapkę(pułapka kosztuje 8k) kupujesz u npc'ta(npc't siedzi na ośle) który jest w większości miast. A gdy już masz pułapkę idziesz na mobki i próbujesz znowu wydropić tę cavie a gdy juz ci wyskoczy wyjmujesz pułapkę i próbujesz zagonić ją do niej. Ale uwazaj żeby inny gracz jej nie zagonił do swojej pułapki. Później jak zagonisz cavię do pułapki klikasz na nią i zdobywasz jajko zwierzaka które pokazuje ci się w plecaku. Potem klikasz na taki znaczek łapki zwierzaka pod twoim paskiem hp i mp. Po kliknieciu pokazuje ci sie takie okienko i takie kółeczka na górze, wsadz tam swoje jajko i masz zwierzaka.
Napisano 09 September 2010 - 16:03
Jak złapać koledzy wytłumaczyli Ci chyba wystarczająco, ja za to zapodam parę słów na temat samych podopiecznych...
Runes Of Magic ma bardzo ciekawy system zwierzątek. Dzięki naszym małym towarzyszom gracze zyskują bonus w statystykach postaci oraz pomoc w zbieractwie. Każde inne zwierzątko ma swoje specyficzne bonusy do statów co np. pomaga w ataku czy redukuje ilość zużywanej many. Same 'żyjątka' na wyższym poziomie lojalności potrafią nawet pomagać w samej walce. Dzięki tym pomocnikom gracze stają się może nie tyle silniejsi, co ulepszeni. Samemu za pomocą zwierzątka podbiłem ilość hp w moim tankerze o ok. 1k.
Runes Of Magic ma bardzo ciekawy system zwierzątek. Dzięki naszym małym towarzyszom gracze zyskują bonus w statystykach postaci oraz pomoc w zbieractwie. Każde inne zwierzątko ma swoje specyficzne bonusy do statów co np. pomaga w ataku czy redukuje ilość zużywanej many. Same 'żyjątka' na wyższym poziomie lojalności potrafią nawet pomagać w samej walce. Dzięki tym pomocnikom gracze stają się może nie tyle silniejsi, co ulepszeni. Samemu za pomocą zwierzątka podbiłem ilość hp w moim tankerze o ok. 1k.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Temat jest zamknięty