@MadGhost
Nom są ostre kicki(wywalanie z gier)
i jeszcze jedno też ciężko wejść na server co mnie denerwuje bo taka super giera miałem w nią grać a nawet na server nie da się wejść
Silkroad Online
Napisano 29 December 2007 - 13:16
Lorek napisał:
@MadGhost
i jeszcze jedno też ciężko wejść na server co mnie denerwuje bo taka super giera miałem w nią grać a nawet na server nie da się wejść
Nie przesadzajcie da się wejść na serwer o 24 w nocy lub 8-9 rano.Wtedy wchodzisz za pierwszym razem :mrgreen:
[center:e8e3547758]
[/center:e8e3547758]
[/center:e8e3547758]
Napisano 31 December 2007 - 15:10
Mi się gra podoba. Ale ma lagi. Mam łącze 1MB i gra strasznie laguje. W takim Guild Warsie nie miałem nigdy lagów. Przecież gdy dojdzie do PvP to taki lag oznacza przegraną...
Zna ktoś podobną gre bez takich lagów?
Zna ktoś podobną gre bez takich lagów?
Napisano 26 April 2008 - 13:51
A tak bokiem... Ma ktoś dać mi konto na silka... byle jaki serv aby postacie mialy powyzej 40lvla... pls jak cos to pisac na gg: 5726759
Napisano 26 April 2008 - 17:34
Heh jak mi sie znudzilo wolne nabijanie w Kalu przenioslem sie na private heh calkiem sporo ich jest mialem tam to wszystko czego w Kalu nie moglem miec mimo tego 61 lvla heh a co do Silkroada moj komp nawet by tego nie pociagnal ale bylo by ciekawie mam lacze 3.4mb/s wiec mysle ze lagow by nie bylo tylko ten "rzech" eh n/c.
Linkin Park 4ever
Hybrid Theory 4ever
Hybrid Theory 4ever
Napisano 17 May 2008 - 07:18
Coś mi podpowiada żeby tej gry nie ściągać dużo takich gier ściągałem np.Hero,Metin,2,2Moon <<--- I mi sie żadna z tych gier nie podoba a straciłem tyle czasu na ściąganiu a mogłem grać ciągle w starą dobrą gre( LINEAGE 2 ) :-/
Napisano 22 July 2008 - 15:35
[center:0ded45361e]Witam wszystkich... jeszcze raz ^^ ®[/center:0ded45361e]
Chce wam przedstawić nowa wersje Silkroad Europe ^^ jednak to jest tylko dodatek do silkroad nie można grac już na czystym Silkroadzie teraz jest obowiązkowy dodatek Europe oto Scremy:
[center:0ded45361e]Constatynopole ^^ nowe podstawowe miasto Europy [/center:0ded45361e]
[center:0ded45361e]Samakand [/center:0ded45361e]
Pozdrawiam i życzę miłej gry z nowa wersja ^^
Chce wam przedstawić nowa wersje Silkroad Europe ^^ jednak to jest tylko dodatek do silkroad nie można grac już na czystym Silkroadzie teraz jest obowiązkowy dodatek Europe oto Scremy:
[center:0ded45361e]Constatynopole ^^ nowe podstawowe miasto Europy [/center:0ded45361e]
[center:0ded45361e]Samakand [/center:0ded45361e]
Pozdrawiam i życzę miłej gry z nowa wersja ^^
Udostępnij ten temat: