Do jutra możecie grać w Das Tal. Rozpoczął się 24-godzinny, otwarty dla wszystkich Alfa Test

Dodany przez guru około 9 lat temu
5 4739
Do jutra możecie grać w Das Tal. Rozpoczął się 24-godzinny, otwarty dla wszystkich Alfa Test

Do jutra (do 15:00 czasu polskiego) bramy Das Tal zostaną otwarte dla wszystkich, dosłownie dla wszystkich. Lada moment rozpocznie się 24-godzinny Alfa Test, a wszystko co trzeba zrobić, to ściągnąć klienta, stworzyć tymczasowe konto, wkleić kluczyk „free4all” i cieszyć się grą.

Starting at 1 PM UTC / 3 PM CEST / 9 AM EDT / 6 AM PDT on June 9th we’ll open the game server(s)

Wszystkie informacje macie TUTAJ i TUTAJ.

Das Tal to sandboxowy, nastawiony na PvP MMORPG od kolegów zza zachodniej granicy. To wciąż bardzo wczesna wersja, więc wiele rzeczy nie działa jeszcze jak należy. 

 


5 Komentarzy


Ostatnie gry

Najnowsze filmy z naszego YouTube