Supernova - druga część CBT rusza o 18:00 czasu polskiego

Super

Punktualnie o 18:00 czasu polskiego startuje druga część Closed Bety w Supernova.

Supernova's 2nd Closed Beta Phase begins November 16th at 9AM PST (5:00 PM UTC)!

Rozpoczęcie CBT2 wiąże się z wieloma nowościami. Od nowej mapy, nowego czempiona, dodatkowych funkcji, po usunięcie istniejących bugów i wprowadzenie tych rzeczy, o które zabiegali testerzy. To oczywiście również krok bliżej do Open Bety gry.

A kto chciałby zagrać, ale nie ma jeszcze klucza – niech wbija TUTAJ. Kod aktywujecie na Supernovagame.com.

 

Zobacz także

1 komentarzy

Wyszukiwarka

Forum dyskusyjne

Najnowsze video

Dodaj nas

Ankieta

Czy World of Warcraft powinien przejść na Free-To-Play?

Wyniki

Obrazek dnia

Al

Kalendarz