New World wystartuje z samego rana. Szczegóły premiery!

Nnnn

Amazon Games podzieliło się z nami szczegółami wtorkowej (28 września) premiery New World.

Dobra informacja jest taka, że na start serwerów nie będziemy musieli czekać do popołudnia czy wieczora. New World wystartuje w Europie z samego rana, dokładnie o 8:00 rano czasu polskiego

(zakładając, że nie będzie żadnych problemów i opóźnień)

Chcemy by początkowa gorączka w poszukiwaniu ziemi była równa dla wszystkich graczy na całym świecie. W trakcie zamkniętej i otwartej wersji beta zwracaliśmy szczególną uwagę na opinię graczy po uruchomieniu serwerów. Planując godziny uruchomienia serwerów pamiętaliśmy o sprawiedliwości i waszych opiniach, a także zaprojektowaliśmy wdrożenia serwerów, które mamy nadzieję, obsłuży większość naszych graczy. Wzięliśmy pod uwagę lokalny czas i uruchomimy serwery w następującej kolejności:

  • 8:00 CEST Zostaną uruchomione serwery EU (27.09. 23:00 PT)
  • 8:00 BRT Zostaną uruchomione serwery w Ameryce Południowej (28.09. 4:00 PT)
  • 21:00 AEST Zostaną uruchomione serwery w Australii (28.09. 4:00 PT*)
  • 8:00 ET Zostaną uruchomione serwery na Wschodnim Wybrzeżu NA (28.09. 5:00 PT)
  • 8AM PT Zostaną uruchomione serwery na Zachodnim Wybrzeżu NA

Podobno Amazon ma przygotowane “rezerwowe” serwery i będzie je otwierać, gdy tylko zajdzie taka potrzeba (i na pewno tak się stanie). “Dodamy je lub będziemy dostosowywać nowo utworzone serwery w oparciu o zainteresowanie w obsługiwanych regionach”.

Europa, jak już pewnie wiecie, otrzyma na start 63 serwery. “Polskim” światem – zgodnie ze wczorajszym wpisem – został “Karkar”.

Zobacz także

31 komentarzy

Wyszukiwarka

Forum dyskusyjne

Najnowsze video

Dodaj nas

Ankieta

Wybierz jedno:

Wyniki

Obrazek dnia

Dom

Kalendarz